BusinessAalborg, Aalborg Kommune

Morgenbriefing 2018


Dato og tid

Onsdag d. 21. marts 2018 kl. 07:30 til 09:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 23:00

Sted

Nordkraft
Kjellerups Torv
9000 Aalborg

Arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk

Kom med til årets Morgenbriefing, hvor vi tager temperaturen på Aalborg, inviterer erhvervslivet på scenen og giver dig mulighed for at netværke over morgenmaden med andre fra Aalborgs erhvervsliv.

Under overskriften “Aalborg som global og grøn spiller” sætter vi fokus på, hvorfor Aalborg netop nu er så ombejlet af danske og kinesiske investorer. Og hvad der gør Aalborg særlig attraktiv i forhold til teknologier og talenter.

Mød blandt andre Aalborgs største virksomhed, Siemens Gamesa, der fortæller om Aalborgs særlige DNA for den verdensomspændende koncern, og hvordan de tager grønt og socialt ansvar.

Du kommer også til at opleve “Årets Leder” fra GomSpace, og Liftra der er kåret som årets mest innovative vækstvirksomhed. Begge giver deres indspark til at drive global virksomhed med base i Aalborg og åbner op for deres fremtidsplaner.

Bliv klogere på Aalborgs fortsatte urbanisering, og hvordan fremtidens boligbehov ser ud - og opfyldes. Gå heller ikke glip af Tour de Force, som giver dig overblik over Aalborgs mange byggeprojekter.

Til slut retter vi pilen mod fremtidens medarbejdere og hører deres indspark.

Det er 8. gang vi inviterer til Morgenbriefing, hvor cirka 900 erhvervsfolk plejer at deltage.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk