BusinessAalborg, Aalborg Kommune

Hvordan skaber du et match mellem din virksomhed og generation Z?


Dato og tid

Onsdag d. 28. februar 2018 kl. 07:00 til 09:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 22:00

Sted

Aalborg Teater
Jernbanegade 11
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk

Hvordan skaber du et match mellem din virksomhed og generation Z?Vil du gerne blive klogere på de unge mellem 16-27 år? Deres forbrugsvaner og søgeadfærd i forhold til job? Så kom med når Aalborg Karneval og BusinessAalborg inviterer til morgenseminar, hvor vi sætter fokus på, hvordan du kan tiltrække målgruppen.

Begrebet generation Z dækker over mere end blot en alder. Det er en måde at opføre sig på som forbruger, og der er penge at hente i generationen. De har en markant anderledes adfærd, og de er på nye platforme. Vi er derfor nødt til at gøre vores hjemmearbejde ordentlig, hvis vi vil fange de unges opmærksomhed.  Mange af de traditionelle metoder herunder de klassiske reklame- og rekrutteringskampagner er ikke længere nok til at nå de digitale indfødte.

Kom og bliv inspireret af Joe & The Juice, der har succes og erfaring med at tiltrække generation Z. Hør hvordan Joe & The Juice har fået så stor succes med at rekruttere de unge, og hvordan de arbejder med rekruttering.

Mød Heineken der giver et indblik i deres erfaringer med den unge målgruppe, og hvordan generationens forbrugsmønstre er i forhold til Heinekens produkter.

Bliv også klogere på hvordan Danmarks næststørste begivenhed Aalborg Karneval planlægger loyalitetsskabende markedsføring til over 70.000 karnevalister på deres digitale platforme i samarbejde med blandt andre Red Bull, Heineken, Cult, Coop og Dansk Supermarked. Seminaret afsluttes med en paneldebat med oplægsholderne, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Deltagelse er gratis men tilmelding er nødvendig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk