BusinessAalborg, Aalborg Kommune

Do's and don'ts ved opstart


Dato og tid

Mandag d. 12. marts 2018 kl. 15:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 12. marts 2018 kl. 15:00

Sted

International House North Denmark
Rantzausgade 4
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk

Do's and don'ts ved opstartSom iværksætter har du alle kasketter samlet på ét eller meget få hoveder. Du har kastet dig ud i at blive selvstændig, fordi du netop har ét eller flere bestemte områder, du er skarp på. Og du er sikkert 110% inde i dit produkt, men fakta er at vi ikke kan være 110% sikker i alle områder, der har med ens virksomhed at gøre. I et kontorfællesskab opstår der er en energi, når flere virksomheder med samme mentalitet og afsæt sidder i samme lokale. 

Kom og hør hvordan Lund HR og DroneFoto Nord har haft udbytte af at bo sammen med andre virksomheder, og få inspiration til hvordan erfarne ledere kan hjælpe dig på vej. Mød Flemming Lund, direktør hos Lund HR og medejer Bastian Bæk hos DroneFoto Nord, når de fortæller deres iværksætter-historie. Bliv inspireret af deres do’s and dont’s ved opstart.

Lund HR arbejder med rekruttering og headhunting samt med forretningsudvikling. Lund HR er etableret i Gabriel Erhvervspark i Aalborg, hvor 17 andre virksomheder er naboer. En af disse virksomheder er DroneFoto Nord der har specialiseret sig i at lave flotte videoer optaget med droner.

Flemming og Bastian giver gode råd til, hvordan du kommer væk fra hjemmet og flytter din arbejdsplads ud i et inspirerende kontorfælleskab sammen med ligesindede og også mere etablerede virksomheder.

Deltagelse er gratis men tilmelding er nødvendig.


Husk

Der er også mulighed for gratis drop-in rådgivning fra kl. 13-15 med vores iværksætterrådgiver fra BusinessAalborg.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk