BusinessAalborg, Aalborg Kommune

Næste skridt - fra iværksætter til leder


Dato og tid

Tirsdag d. 3. april 2018 kl. 15:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 3. april 2018 kl. 15:00

Sted

International House North Denmark
Rantzausgade 4
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk

Næste skridt - fra iværksætter til leder


Hvad gør du, når din iværksættervirksomhed bliver større med hensyn til fx. ledelse, trivsel, konflikter og ikke mindst stress?

Kom og mød erhvervspsykolog Tom Steen Jensen, der vil stille skarpt på nogle væsentlige spørgsmål og dilemmaer til dig og din iværksættervirksomhed, der er på vej til at blive større. Virksomhedens vækst kommer ikke alene af idéer, hårdt arbejde og økonomi, men også af virksomhedens ledelse, værdier og adfærd i samarbejdet med medarbejderne.

Svarene på de dilemmaer og spørgsmål er ifølge Tom Steen Jensen meget individuelle og forskellige fra virksomhed til virksomhed, fra leder til leder og fra medarbejder til medarbejder. Han vil som erhvervspsykolog lægge op til åben dialog med udgangspunkt i dine oplevelser fra din virksomhed og hans kendskab til fx ledelse, trivsel og bl.a. gruppedynamikker.

Du vil blive introduceret til et par af de mange konkrete værktøjer til dialoger med dine medejere og dine medarbejdere, som helt sikkert vil kunne give dig fornyet viden om, hvad der foregår mellem mennesker i din virksomhed.

Hvis du vil vide mere om at bevæge sig fra iværksætter til leder eller i dialog om erhvervspsykologiske emner som HR, ledelses- og organisationsudvikling, rekruttering, læring, arbejdsmiljø og trivsel og ikke mindst stress, så kom og besøg Startup Caféen tirsdag den 3. april kl. 15-17.

Husk

Der er også mulighed for gratis drop-in rådgivning samme dag fra kl. 13-15 med vores iværksætterrådgiver fra BusinessAalborg.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk