BusinessAalborg, Aalborg Kommune

Få indflydelse på Fremtidens Aalborg


Dato og tid

Torsdag d. 6. september 2018 kl. 07:45 til 11:15

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 4. september 2018 kl. 09:00

Sted

Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk

Har du lyst til at præge Fremtidens Aalborg og give dine indspark til, hvordan vi sammen skaber de bedst mulige vilkår for vækst og udvikling i Aalborg?

Så kom med 6. september når vi sammen med Aalborg Erhvervsråd inviterer til Business Summit om Fremtidens Aalborg og Aalborgs nye erhvervsstrategi.

Bliv inspireret til fremtiden
Vi har inviteret to keynote speakers til at dele deres perspektiver på, hvordan bæredygtighed, FNs verdensmål, digitalisering og teknologi kommer til at præge vores fremtid, og hvordan erhvervslivet kan gribe de mange muligheder og udfordringer, som følger i slipstrømmen.

Gør din indflydelse gældende
Vi præsenterer Erhvervsrådets foreløbige erhvervsstrategi for årene 2019-2022 og efterspørger ved borddebatter dine idéer og synspunkter. Hvilke målsætninger og handlinger er vigtige for dig og din virksomhed. Kom med dine indspark og vær med til at sætte dit fodaftryk på strategien. 

Undervejs byder vi naturligvis på lidt godt at spise og mulighed for at netværke. Business Summit finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center kl. 7.45-11.15.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Thomas Kastrup-Larsen
borgmester og formand for Aalborg Erhvervsråd

Keynote 1: Vækst og bæredygtighed 
v/ Professor Steen Hildebrandt
FNs 17 verdensmål er en integreret del af flere og flere virksomheders strategi for en fremtidig bæredygtig udvikling. Hør hans bud på hvordan bæredygtighed gør en forskel for fremtidens virksomheder. Steen er Ph.D. og professor i organisation og ledelse ved Aarhus Universitet; adjungeret professor i lederskab ved CBS og AAU. Han er forfatter og holder foredrag om ledelse, bæredygtighed og verdensmålene. 

Keynote 2: Global digitalisering
v/ Søren Juul Jørgensen, Innovation Center Denmark
Globale digitale udviklingstendenser - hvad er hot, og hvad er not.
Søren har de sidste 4 år arbejdet som chef for den danske bro til Silicon Valley, Innovation Center Denmark i Palo Alto, som bistår danske virksomheder og forskningsmiljøer med at drage nytte af Silicon Valley. Søren er i dag ansvarlig for at drive innovation på tværs af de 7 globale danske innovationscentre i Seoul, Shanghai, München, Tel Aviv, Sao Paolo, Delhi og Silicon Valley.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk