BusinessAalborg, Aalborg Kommune

Skagerrak Business Summit 2018


Dato og tid

Torsdag d. 22. november 2018 kl. 08:30 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 20. november 2018 kl. 12:00

Sted

Nordsøen Forskerpark
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals
Denmark

Arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk

SKAGERRAK BUSINESS SUMMIT 2018
CONNECTIVITY

Kom med, når vi samler danske og norske erhvervsfolk i Hirtshals for at få ny branchespecifik viden, og for at skabe forretningsrelationer på tværs af Skagerrak.

Vi gentager de foregående års succes og inviterer danske og norske virksomheder til vores årlige erhvervskonference Skagerrak Business Summit torsdag den 22. november 2018 kl. 8.30-21.00. I år sætter vi fokus på ”Connectivity.” Netværk er en væsentlig del af forretningslivet – både det digitale og det menneskelige, hvorfor Skagerrak Business Summit sætter fokus herpå. Vi lever i en foranderlig verden, hvor alt kan forandres hurtigt, og det er vigtigt at holde sig opdateret. Se invitationen her.


Ny viden i verdensklasse
Kom og hør om spændende ny viden og konkrete nyskabende projekter inden for de tre sektorer; maritimt, energi og IKT. Programmet byder på indlæg fra nogle af de mest nyskabende og innovative virksomheder samt forskning i Danmark og Norge. Der vil således være et konkret og direkte indblik i udviklingen i sektorerne. Oplægsholderne er også tilgængelige for matchmakingdelen og naturligvis for networking på hele konferencen. Se programmet for dagen.

Matchmaking

Netværk har en afgørende betydning for samarbejdet mellem Norge og Danmark. For at understøtte networking yderligere introducerer vi i år en faciliteret matchmaking i form af 1-2-1 speeddatingmøder på 3 x 20 min., hvor du får mulighed for at komme i direkte kontakt med potentielle samarbejdspartnere og/eller kunder.

Du tilsendt et link efter din tilmelding, hvor du udfylder information omkring dig selv. Her får du også mulighed for at se, hvem du kan matchmake med. Du forpligter dig ikke før, du udfylder information. Det er også via dette link, du vælger op til tre virksomheder, som du ønsker at møde. 


Bliv inspireret af andres erfaringer
Formiddagen byder på oplæg fra Norsk Industri, der fortæller om mulighederne inden for den norske maritime branche. SE kommer og fortæller om, hvad digitalisering egentlig kræver af din virksomhed. Den danske og norske ambassadør er også på programmet. De fortæller om udviklingen af handelsrelationer på tværs af Skagerrak.

Konferencens tre fokusområder
  • Det maritime
  • Energi
  • IKT
Du har mulighed for at vælge ét spor gennem hele dagen, men kan også vælge at høre én session inden for hvert område. Fælles for de tre fokusområder er, at en række eksperter deler ud af deres erfaringer, og giver indspark til fremtidsperspektiver.

Hvem henvender konferencen sig til?
Konferencen er for dig, der beskæftiger dig med samarbejdet mellem Danmark og Norge, eller for dig, der har en interesse eller ønsker at udvikle dig inden for de tre nævnte fokusområder. Konferencen har et kommercielt fokus med et klart mål om, at deltagerne udvikler nye handelsrelationer mellem Danmark og Norge.

Tilmelding
Konferencen afholdes på Nordsøen Forskerparken og afsluttede med festmiddag kl. 17.00, der afholdes på Nordsøen Oceanarium foran det store Ocenarium.

Sidste års middag var en stor succes og mange kom hjem med konkrete kunde- og samarbejdskontakter. Ønsker du mod forventning ikke at deltage i middagen framelder du dig under din tilmelding.

Prisen for konferencen og middagen:

For medlemmer af MARCOD, House of Energy og BrainsBusiness:
  • DKK 795,- ekskl. moms
For ikke medlemmer:
  • DKK 1095,- ekskl. moms

Book overnatning(er) 

Vi har forhandlet en særlig fordelagtigt pris for dig som deltager, hvis du booker overnatning(er) på Montra Skaga Hotel.

For booking af hotel kontakt: salg@skagahotel.dk og oplys at du deltager i Skagerrak Business Summit. Prisen er DKK 795,- for et dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Vi glæder os til at se dig!


Med venlig hilsen

BusinessBroen Norge - Norddanmark, Business Region Kristianssand, MARCOD, House of Energy, BrainsBusiness, NHO Agder, Maritimt Forum, DIGIN, Innovasjon Norge, NODE, Color Line, Color Hotel Skagen, Fjordline

No show fee: 1000 DKK.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
+45 99311570
business@aalborg.dk