BusinessAalborg, Aalborg Kommune logo

Webinar: Udnyt mulighederne i Office 365


Dato og tid

Torsdag d. 27. august 2020 kl. 15:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 27. august 2020 kl. 12:00

Sted

Webinar - Online, Online, 9000 Aalborg Webinar - Online
Online
9000 Aalborg

Webinar: Udnyt mulighederne i Office 365
Vidste du, at der er +40 værktøjer i dit Office 365? De fleste kender kun Word, PowerPoint og Excel, men faktisk indeholder pakken en række mindre kendte værktøjer, som har potentialet til at digitalisere og effektivisere arbejdsgange og styrke det interne samarbejde på hvilken som helst arbejdsplads.

Nikolaj Guldhammer fra it-virksomheden JCD giver dig sit bud på, hvilke værktøjer der kan blive værdiskabende for din forretning – og som du sikkert allerede betaler for.

Det bliver et webinar, hvor vi taler forretning og ikke IT. Ingen knas-tør fakta men derimod en masse use-cases, som du kan parallelisere over på din hverdag.

Webinaret er relevant for virksomheder i alle størrelse, som enten overvejer Office 365 eller allerede har det, men gerne vil udnytte de mange muligheder endnu bedre.

Dagens oplægsholder
Nikolaj Guldhammer har været med på Office 365 rejsen siden start. Han har flyttet utallige brugere i Microsoft Cloud, da platformen ikke var andet end blot e-mail og office-pakken, som de fleste kender. I dag arbejder Nikolaj hos JCD som salgsansvarlig for deres Infrastruktur og Modern Workplace Team, hvor han rådgiver og vejleder virksomheder i hele paletten af de +40 værktøjer, som platformen rummer i dag.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Inden webinaret vil du modtage link og vejledning til, hvordan du logger på.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
Tlf: +45 99311570
business@aalborg.dk

Kontaktinformationer til arrangør

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
Tlf: +45 99311570
business@aalborg.dk